-
-
Senior Member
lobuziak pieluchowy
A myslisz, ze majac rodzenstwo, to w jakis szczegolny sposob nabiera sie prawidlowych relacji, a jedynacy sa uposledzeni spolecznie??
-
-
Senior Member
lobuziak pieluchowy
Przenioslem temat do innego watku w jedynakach. Ale sam zaczynam sie zastanawiac nad soba. W koncu tez jestem jedynakiem. Tyle, ze jak sie rozgladam wkolo, to czy nasze spoleczenstwo ma wogole prawidlowe relacje??
-
Senior Member
lobuziak zloty
-
Senior Member
lobuziak pieluchowy
jedynaki
Moja kuzynka nie ma rodzenstwa. Rodzice sie rozwiedli, a matka musiala wyjechac do pracy za granice. Dziewczyna, wtedy licealistka, zostala sama w mieszkaniu z psem. No i mieszka od paru lat sama, czuje sie samotna i opuszczona, bo rodzenstwa nie ma, mama nie wraca do Polski, przyjezdza tylko pare razy do roku, ale to nie to samo. Mimo, iz ma chlopaka, to czuje, ze cos jej umknelo.
-
Senior Member
lobuziak pieluchowy
Samotnosc jest niestety czescia zycia kazdej osoby. Jesli sobie nie radzisz w kontaktach spolecznych to brat czy siostra ci nie pomoga, gdy Ty wsciekle poszukujesz tej swojej drugiej polowy. I tej samotnosci nie ukoi kontakt z rodzina nie wiadomo jak liczna.
-
Senior Member
Sredniaczek
Kopytko podoba mi sie twoj tok rozumowania. Moj maz jest jedynakiem i mysli podobnie. :->
-
-
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia