dzuli, no to w takim razie jeszcze rodzine zatrudnie do trzymania,![]()
bo jak juz zaczniesz liczyc to zawsze bedzie wiecej
![]()
![]()
![]()
glowa do gory jestesmy z toba!!!
dzuli!!!!!przyjedz!!!!!!!!!!!niech jest tak ja Ty chcesz ale przyjedz do kazdej z nas.pokazesz nam mala krolewne!!!!!!
dzuli latwo nam tak tu pisac,ale nie martw sie bedzie dobrze..przytulam Cie bardzo mocno i trzymam kciukiwszystko sie ulozy
dzuli ale nie mozesz miec do Siebie o to pretensji,przeciez kobiety w ciazy tak maja...juz niedlugo,wytrzymaj jeszcze troszke
dzuli, glowa do gory!!! ja tez sie martwie, wszystko mnie wkurza, czepiam sie bez powodu-jestem do zabicia. Mam schizy ciazowe i jest mi juz ciezkoz Olim tak nie bylo bo "latalam" do konca ciazy a teraz jak podchodze pod gorke to dostaje takich palpitacji serca, ze malo mi nie wyskoczy z klatki piersiowej. W dodatku zaczynam sie obawiac tego porodu, za tydzien mam obmowic z lekarzem gdzie i kto ma mnie ciac a ja nie wyobrazam sobie znowy tego klucia w kregoslup i dziury w brzuchu
wogole nie chce isc do szpitala, tam sie meczyc...
wrr a przede mna jeszcze 60 dni
![]()
poza tym M nie moge sie dporosic zeby mi polki dorobil w szafie, dzisiaj mi powiedzial,ze musza nabrac mocy prawnej, do dupska mu nakopie albo sama zrobie![]()
olivka trzymaj sie kobietko,i nie rob sama tych polek,w Twoim stanie nie wolno.Jeszcze troszeczke sie pomeczysz i juz niedlugo bedziesz trzymala swoje malenstwo w ramionach i to Ci wszystko wynagrodzi