-
Senior Member
lobuziak zloty
Wielkie sprzatanie forum!!!
Chcemy przeprowadzić sprzątanie a raczej odświeżenie forum dlatego mamy prośbę do wszystkich forumowiczek i forumowiczów o wpisywanie w tym wątku tytułów z tematów z forum które uważacie ze są niepotrzebne, nieużywane po prostu zbyteczne na forum.
Dlatego zwracamy się do was byście je same tu wpisywały aby ich usuniecie nikomu nie sprawiło przykrości.
-
Senior Member
Maluszek
No, to ja odważnie zaproponuję.
Np. takie wątki: dlaczego taki nick, a nie inny? dlaczego takie imię dla dziecka? Ile lat się znacie z mężem?
Nie mam oczywiście nic przeciwko takim tematom, ale prawda jest taka, że każda z nas się tam wypowie raz, potem najwyżej spojrzy drugi raz, ale nie będzie wracać do tego tematu często.
-
-
-
Senior Member
Maluszek
Właściwie nie wiem, jakie są możliwości. Oprócz definitywnego usunięcia, oczywiście. To trudna decyzja, bo na pewno znajdzie się mnóstwo osób, które właśnie takie tematy lubią...
-
-
Administrator
lobuziak zloty
-
-
-
Senior Member
Maluszek
Ola, Nadin, moim skromnym zdaniem połączenie wątków w jeden większy to dobry pomysł. Zauważcie, jak fajnie rozmawia się w wątku "co teraz robicie?", kiedy mamy zostawione spore pole dowolności. Więc w Przygotowaniach, narracja - nazwę to tak - mogłaby przebiegać bardzo miło, bez ograniczeń, że przyszłe mamy nie rozmawiają na temat, bo wykroczyły poza wątek.
Uprawnienia