-
Administrator
Przedszkolaczek
Dziś wysyłam paczki, oprócz jednej - bo ciągle mi brakuje części adresu - do użytkowniczki Vipisia. Proszę Vipisię o podanie całego adresu z MIASTEM, bo mam tylko ulicę. Oprócz tego 2 osoby nie potwierdziły płci dziecka - Melcer85 i beti-bbr.
-
Junior Member
Niemowlak
-
-
Junior Member
Niemowlak
Tak długo mnie tu nie było a taka niespodzianka na nas czekała, bardzo się z Danielkiem cieszymy i już wysłaliśmy wiadomość do administratora, dziękujemy buziaczki
-
Junior Member
Wielkie dzięki
Serdecznie dziękujemy za piękne rajstopki i słodycze, przydadzą się bardzo i będą wiodły prym na wigilii-bo przecież muszą być ubrane. Córeczki się cieszą i rodzice również no i oczywiście WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
-
Junior Member
Dziś dopiero zorientowałam się, że wiadomość dotycząca mojej wygranej jest w spamie mam nadzieję tylko, że moja wygrana nie przepadnie.Proszę o odpowiedź o wysyłce ?? jeszcze raz podaje adres : Stargard Szczeciński rajstopki na chłopca rozmiar 98 - 104 bo wcześniej źle wpisałam pozdrawiam .
-
-
Junior Member
Dziękujemy bardzo za prezent! Mimo iż synek był ze mną na poczcie po odbiór paczki, to dzięki temu, że była tak ładnie zapakowana mój synuś twierdzi, że dostał ją od Świętego Mikołaja! I te rajtuzki z motorem!! Wielkie dzięki, Marcello zachwycony, my szczęśliwi. I przede wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
-
-
Junior Member
Do mnie jeszcze paczuszka nie doszła mam nadzieję, że na dniach będzie. Pozdrawiam
Uprawnienia