no próba
Jak wkleić zdjęcie na forum.
Odpowiadając na wątek- na początku zobacz że pod oknem gdzie pisze się odpowiedz: Napisz nowy temat znajdują się: Dodatkowe opcje.
W oknie: Dodatkowe opcje są: Pozostałe Opcje i następne pod spodem Dołączone pliki.
W Dołączonych plikach wybierasz Zarządzaj plikami Tu otworzy Ci się następne okno w którym będzie opcja: Prześlij Plik ze Swojego Komputera i tu wybierasz Przeglądaj- dzięki tej opcji przeglądasz obrazki, które masz na komp. Dalej jak już coś wybierzesz dajesz Otwórz i potem Wyślij.
Po tym w oknie pojawi się Załącznik- czyli że zdjęcie czy też obrazek jest już dołączony do odpowiedzi
Warto mieć otworzony ten wątek i równocześnie na drugiej karcie próbować dołączy jakieś zdjęcie- czytając na początku krok po kroku co tu jest napisane.
Mam propozycje aby w tym wątku na próbę wklejać jakieś zdjęcia i jeśli się coś nie uda to tu można zadawać pytania
Życzę powodzenia i czekam na zdjęcia i obrazki![]()
Ostatnio edytowane przez Nadin ; 17-05-08 o 20:30
No no nie zła z Ciebie turystka Moko![]()
Ja też próbuje . Bo nie wiem jak jest z gifami animowanymi. Widziałam że dziewczyny z Życzenia Urodzinowe powklejały jakoś inaczej. Bo nie trzeba klikać na miniaturke tylko jest odrazu duży obrazek. I nie mam pojęcia jak one to zrobiły?
Nie działa Kubuś powinien się mienić a babka ruszać cycuszkami. I jak mam wklejać takie gify ???????????????????????????????????????????
Moko , teraz juz wiem po kim Twoj synek ma tak delikatna buzke![]()