+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Temat: Uczulenie, wysypka?

Ola
    Ola jest nieaktywny
    Senior Member lobuziak zloty Ola ma wyłączoną reputację Avatar Ola

Domyślnie

Nadin ty zawsze wiesz co mowisz

Junior Member judi is on a distinguished road Avatar judi

Domyślnie

Cytat Napisał Nadin Zobacz post
    Może w proszku przecież znajduję się różne substancje chemiczne, które mogą "podrażniać" delikatną skórę. Dlatego ja swojego czasu prałam synkowi ubrania tylko w proszku Jelp, Lovela i orzechach piorących: Indyjskie Orzechy Piorące do prania- Indische Waschnuss Schalen
    Jednak tak sobie myślę że wszystkie zmiany skórne należy najpierw skonsultować z lekarzem, który będzie wiedział co jest ich przyczyną i jak należy je leczyć.
    Tak jak Pani wspomniała w takich przypadkach należy skonsultować się z lekarzem, co potwierdza nasz ekspert " zmiany skórne czy alergie u niemowlęcia łatwo pomylić z mniej groźnymi dolegliwościami, tj.: kolki lub ulewania. Przyczyny są różne, np.: leki, barwniki, konserwanty, pokarmy, wełna i alergeny powietrzno pochodne, których lista jest bardzo długa. Należy pamiętać, aby wszelkie zmiany stanu zdrowia czy decyzje o zmianie diety dziecka konsultować zawsze z lekarzem specjalistą. Produkty do prania również odgrywają bardzo ważną rolę. Powinny być atestowane, o specjalnym, łagodnym składzie przystosowane dla skóry niemowląt i małych dzieci. Sprawdzonym przykładem jest marka Lovela." Położna Anna Kalinowska lekarz pediatra.
    Porady i próbki do pobrania.
    http://lovela.pl/o-programie.html

Ola
    Ola jest nieaktywny
    Senior Member lobuziak zloty Ola ma wyłączoną reputację Avatar Ola

Domyślnie

ja w Lovelli dlugo pralam i jeszcze w Jelp tez nie uczulal

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia