+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Temat: Jakie mają hobby, zainteresowania Wasze dzieci?

Administrator lobuziak zloty Nadin is an unknown quantity at this point Avatar Nadin
    Wpisy
    6

Domyślnie Jakie mają hobby, zainteresowania Wasze dzieci?

Mój starszy synek szaleje za robotami, może sie nimi bawić cały dzień i uwielbia oglądać na Youtube robty Zbierał przez rok pieniądze na robota, którego znajomy musiał mu ze Stanów przywieść.
    Alan też bardzo lubi budować z lego przeróżne pojazdy i zbiera kamienie Trzyma te kamienie w swoim pokoju na szewce i każdy jest dla niego bardzo ważny.

A jak to jest z waszymi dziećmi?

Senior Member Sredniaczek 1mamut Avatar 1mamut

Domyślnie

Mój Misiek jest urodzonym paleontologiem, w szkole jak pani pytała kim chcesz być w przyszłości odpowiedział że paleontologiem pani nawet zrobiła jeden dzień zajęć o dinozaurach i mój syn popisywał się swoją znajomością rzeczy
    w domu mamy z dinozaurami : atlasy, ubrania, filmy, gry, puzzle no i oczywiście nieprzebrane ilości figurek dinozaurów i drewnianych szkieletów.
    Jak mieszkaliśmy jeszcze w Warszawie to bardzo często odwiedzaliśmy muzeum ewolucji w pałacu kultury, byliśmy też na świetnej wystawie dinozaurów w blue city, gdzie oprócz samych dinozaurów były wykopaliska szkieletu t-rexa i siedzieliśmy w piachu odkopując szkielet, który inne dzieci (też odkopujące) nam starannie zaraz zasypały

Cat
    Cat jest nieaktywny
    Senior Member lobuziak brylantowy Cat Avatar Cat

Domyślnie

Filip ma przejściowe bardzo wszystko ! Co jest na topie to i takie ma kilkuchwilowe zainteresowanie
    Sylwia, Andrzej i Filip (13piatek,VI,2003)

Senior Member lobuziak brylantowy bunia ma wyłączoną reputację Avatar bunia

Domyślnie

Adam ma jedno hobby ostatnio wkur...nie wszystkich.A Hanka uwielbia jęczeć i też wkur...a tym wszystkich.Chociaż w jednym dzieci moje są podobne ,hobby ich zbliża do siebie Adaś ją wku,,,,a a ona jęczy,jednym słowem oboje się realizują w swoich pasjach.
    A tak na poważnie to jedno fascynuje się ekologią,chociaż ostatnio jego wolny czas pochłania inne hobby.A drugie dziecię baletem,chociaż j.w.

Administrator lobuziak zloty Nadin is an unknown quantity at this point Avatar Nadin
    Wpisy
    6

Domyślnie

Bunia mój starszy synek ostatnio też zachowuje sie nieznośnie Mój młodszy synek na razie jeszcze jest grzeczniutki, ale jak podrośnie i zacznie brać przykład z ze starszego brata to nie będzie ciekawie

Cat ja też zawsze miałam wiele zainteresowań

Junior Member inka_82 is on a distinguished road Avatar inka_82

Domyślnie

spam (i ban jako bonus)
    Ostatnio edytowane przez Alienscum ; 24-06-08 o 13:05 Powód: SPAM

Senior Member lobuziak zloty saviera Avatar saviera

Domyślnie

****.pl to tez jakas forma forum dla rodzicow , czyli tez jakas forma konkurencji dla Lobuziaka zastanawiam sie czy mozna tutaj takie forum reklamowac ?! Kiedys niebylo mozna
    Ostatnio edytowane przez Alienscum ; 24-06-08 o 13:04 Powód: Nie można:)

Administrator Przedszkolaczek Alienscum Avatar Alienscum
    Wpisy
    2

Domyślnie

Nie nie można.
    Inka_82 ban za spam.
    Proszę takich rzeczy nie robić.

Cat
    Cat jest nieaktywny
    Senior Member lobuziak brylantowy Cat Avatar Cat

Domyślnie

Nadin to wlasnie tak jak Filip Raz sa to dinozaury, ktore tam co i raz powracaja, zdjecia z parku Dinozaurow w Rogowie co i raz sobie pooglada, kaze przypominac trudniejsze nazwy, uzbieral kilka ksiazek z naklejkami i informacjami o Dinozaurach ... Jak mu sie znudza po jakims czasie ciagle gadki i zabawy dinusiami to przechodzi na pilke nozna, to znowu na cos innego
    Sylwia, Andrzej i Filip (13piatek,VI,2003)

Wpisy
    6

Domyślnie

Cat to ja rozumiem Twojego synka A czy Twój synek nie jest przypadkiem z pod znaku bliźniąt?

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia